Ünnep

2023.05.08. 18:23

Egyetlen kincsed, az édesanyád - Az édesanyákat és a nagymamákat köszöntötték a Batthyány Örökségközpont Színháztermében

A Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub ünnepi rendezvényén Bebes István polgármester köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat a Batthyány Örökségközpont Színháztermében. Sztárvendégként Sláger Tibó lépett fel saját slágereivel.

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

Az Anyák napi programot a Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda Mátyás Király Utcai Tagóvodájának Búzaszem csoportja nyitotta mondókás, verses, dalos műsorával, majd Bebes István polgármester köszöntötte az egybegyűlteket. 

- Egyetlen igazi kincsed van: az édesanyád, aki minden nap meghalna és feltámadna azért, hogy te élhess. Őrizd meg a végső pillanatig, és utána is - idézte Herczeg Zsolt író, újságíró szavait a városvezető, majd azt hangsúlyozta: az anyák gondoskodó szeretetéről nem csak egy napon kell megemlékezni, hanem egész életünkben. Zárásként Sláger Tibó - több, mint 300 dal szerzője - énekelt a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában