Beruházásról

2023.06.28. 15:05

A település csapadékvíz-elvezetéséről: lakossági fórumot tartanak Sében

Tömböly Ágnes

Forrás: Facebook/Sé Község

Lakossági fórumot tartanak csütörtökön 17 órától a séi faluházban a csapadékvíz-elvezető rendszer beruházással kapcsolatosan.

Lassan végéhez közeledik az európai uniós forrásból megvalósult projekt. A lakossági fórumon első kézből juthatnak információkhoz a séiek a beruházás tervezőjétől és kivitelezőjétől - tudtuk meg a település közösségi oldalán közzétett tájékoztatóból és a fórum meghívójából. Június 29-én 17 órakor a faluházban először Nagy Róbert polgármester beszél a beruházás jelentőségéről, fontosságáról, majd Szabó Dávid környezetkutató szemléletformáló előadását hallhatják az érdeklődők. A séiek a fórumon kérdéseiket, észrevételeiket is megfogalmazhatják.

Mint arról többször írtunk: TOP-os pályázat jóvoltából, mintegy 183 millió forintból fejlesztették Sé csapadékvíz-hálózatát, ezzel pedig több évtizedes problémák oldódhatnak meg a faluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában