Nyárköszöntő

2023.06.03. 19:09

Családi nap a celldömölki általános iskolában - fotók

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg családi napját a Celldömölki Városi Általános Iskola Szülői Munkaközössége. A gyermekek és családjaik pénteken gyűltek össze, hogy együtt köszönthessék az első igazi napsugarakat.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Giczi Sándor

Az esemény kezdetén Viola István igazgató és Novák Mónika SzM elnök köszöntötte a megjelenteket, majd átadták a színpadot az intézmény diákjainak. A közel két órát felölelő műsoron belül a ’Ki mit tud?-ok’ hangulatát idézték meg a gyerekek, akik tanáraik iránymutatásával készültek a fellépésre. Kalózok, retro sztárok, és mignonok is ellepték a színpadot pénteken, ahol a közönség egy percet sem unatkozhatott: a vidám dallamok mellett extrém koreográfiák is elbűvölték őket. A műsort követően tombolahúzást tartottak, melyhez számtalan értékes felajánlást sikerült összegyűjteni a szülők segítségével. Ezt követően, az est hátralevő részéhez a Potyautasok és a Stagepass szolgáltatta a talpalávalót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában