Találkozó

2023.06.26. 17:08

Négykerekűek a strandon - Közel kétszáz autókülönlegesség érkezett Celldömölkre - fotók

Nem mindennapi látványban lehetett része azoknak, akik az elmúlt két hétvégén kilátogattak a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőbe: különleges négykerekűek lepték el a vízpartot.

Vas Népe

Forrás: Giczi Sándor

Ilyen még nem volt: beengedtük a medencék partjára az autókat. A hiánypótló rendezvényt hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg Csázár Attilával és Oláh Lászlóval karöltve - mondta lapunknak Lóránt Gábor fürdőigazgató, aki emlékeztetett: közel kétszáz autókülönlegesség érkezett a Cars & Splash márkafüggetlen autós- és tuningtalálkozóra június 17-én. A rendezvényt autó szépségverseny és kipufogó dB verseny verseny színesítette.

Az elmúlt hétvégén pedig a 15. Volkswagen Bogarak találkozójának adott otthont a fürdő, a program egyúttal jótékony célt is szolgált: a Bogár-tulajdonosok idén a Kemenesaljai Mentésügyi Egyesület számára szerveztek gyűjtést. A strandról a város utcáin keresztül a Szentháromság térre gurultak az autók: számos különböző Bogár mellett egyéb VW modelleket is megtekinthettek az érdeklődők - összesen mintegy negyven jármű érkezett.

Lóránt Gábor elárulta: a különleges programok sora folytatódik, a tervek szerint a nyár második felében motorostalálkozót rendzenek a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában