Elismerés

2023.06.05. 15:02

Pedagógusnapi elismerések a büntetésvégrehajtás dolgozóinak - Elismerésben részesült Dömötör Péterné és Nagy Júlia Marianna

vaol.hu

Forrás: Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Agglomerációs osztálya közleményében tájékoztatta lapunkat, hogy Dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának nevében Schmehl János bv. vezérőrnagy, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese június 5-én pedagógusnap alkalmából elismeréseket adott át a szervezet budapesti székházában.

Forrás: Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZOLGÁLATÉRT EMLÉKPLAKETT bronz fokozatát adományozta, egyben pénzjutalomban részesítette DÖMÖTÖR PÉTERNÉ bv. hadnagy asszonyt, az I. Agglomerációs Központ reintegrációs tisztjét. Pénzjutalomban részesítette továbbá NAGY JÚLIA MARIANNA címzetes bv. őrnagy asszonyt, az I. Agglomerációs Központ reintegrációs tisztjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában