vaol.hu podcast

2023.06.24. 18:39

Podcast: Cégek, iskolák, önkéntesek álltak csatasorba a nardai karitász táborért

Minden évben sok támogatója van a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nardai gyermektáborának, hogy a nyolc héten át heti váltásban, összesen 1400 táborozó gyerek minden földi jóval el legyen látva. Idén sincsen ez másképp –tudtuk meg Tuczainé Régvári Marietta karitászigazgatótól, aki podcastünkban beszél a cégekről, iskolákról, a lelkes önkéntesekről, akik anyagi javakkal vagy fizikai erejükkel, de mindenekelőtt szeretetükkel támogatták, támogatják a gyerekek táborozását.

MT

Archív 2019.

Fotó: Horváth Balázs

Ahogy tavaly, idén is nyaralnak itt kárpátaljai gyerekek az ottani görög-katolikus karitásszal való összefogás nyomán, és toronyi önkormányzatnak, illetve plébániának köszönhetően. Rendezett, szép körülmények várják a gyerekeket, és a beszélgetésből az is kiderül, hogy az önkéntes szolgálatot teljesített diákok az ötven óra leteltével megkérdezik, hogy visszajöhetnének-e még a kisebbekre vigyázni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában