Strandszezon

2023.06.23. 11:30

Szezonnyitó bejárást tartott a város és a létesítmény vezetősége a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben - fotók

Megkezdődött a strandszezon, a gyógyfürdő és strand minden medencéje várja a fürdőzőket. Ennek apropóján szezonnyitó bejárást tartott a város és a létesítmény vezetősége csütörtökön a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

Polgár Patrícia

Forrás: Czupor Szilvia

A bejáráson Kondora István, Sárvár polgármestere, dr. Máhr Tivadar alpolgármester,Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő igazgatója, Zelles Zsolt stratégiai igazgatóés Tőzsér Zoltán üzemeltetési igazgató vettek részt.

A szezonra való felkészülés már az előző szezon zárását követő időszakban megkezdődött: a strandfürdő őszi lezárását követően felmérték az adott területen, a jövőben elvégzendő munkákat, aztán nekilátnak azok előkészítésének, ellátásának – erről Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő igazgatója beszélt a bejáráskor. Azt is hozzátette: idén igyekeztek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a strandon nagy népszerűségnek örvendő medencéket rendbe tegyék. 

Megjegyezte, az elmúlt évek válságos időszakai eltolták a prioritásokat, így ebben az évben is különösen nagy hangsúlyt fektetnek a fenntartható üzemeltetésre, az ehhez szükséges energiatakarékos beruházásokat is elvégezték a fürdőben. Az elmúlt hónapok belépőszámai nyugalomra adhatnának okot, ám a június eleji időjárás miatt kisebb visszaesést tapasztaltak a látogatók számában. A fürdő vezetője ezzel együtt a jövőre nézve bizakodva tekint - az elmúlt napok belépőszámaira alapozva úgy látja, hogy a tavalyihoz hasonló, vagy annál valamivel gyengébb szezonnal kalkulálhatnak a nyárra. Kiemelte, hogy a következő hónapokban fellépők és éjszakai fürdőzések is színesítik kínálatukat.

- Készen állunk a főszezonra, már csak azt a nagy-nagy tömeget várjuk, ami hozzánk szeretne érkezni a nyáron. Reméljük, hogy a jóidő és az iskolai szünet meghozza ehhez a kedvet. Én úgy látom, nagyon felkészült a fürdő: elegáns a külső és belső rész is, ahol kellett, elvégezték a felújításokat. Két gyermekmedence teljes egészében megújult, így valóban már csak a kedvező időjárás és az emberek lelkesedése van hátra ahhoz, hogy megtöltsük a fürdőt - fogalmazott Kondora István polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában