Busz

2023.06.06. 13:35

Új gyorsjáratok a Balatonra, Sárváron át

A nyári tanszünet ideje alatt, vagyis az idei évben 2023. június 17. és augusztus 31. között minden nap új járat indul Sopronból Sárvár érintésével Fonyódig.

Horváth László

Forrás: MW-archív

A járat Sopronból 8:00-kor indul, és a Balatont elérve Balatongyörök, Vonyarcvashegy, Gyenesdiás, Keszthely, Balatonberény, Balatonmáriafürdő, Balatonkeresztúr, Balatonfenyves érintésével közlekedik Fonyódig. Sopron felé Fonyódról 17:35-kor, Keszthelyről 18:30-kor indul, Sárvárra este 8-ra, majd Sopronba 21:18-kor érkezik. Az új eljutási lehetőségnek köszönhetően Sopron térségéből a Balatonhoz utazok számára nemcsak a kora hajnali, hanem kora délelőtti időszakban is biztosított lesz az eljutás a tóhoz, míg Keszthely térségéből a naponta Keszthely, autóbusz-állomásról 16:20-kor induló járat mellett bő két órával később, 18:30-kor is el lehet majd utazni Sopron felé. A járathoz vasúti és autóbusz csatlakozás biztosított Balatonfüred és Siófok felé, és felől.

1723 Sopron – Sárvár – Sümeg – Keszthely – Fonyód 

A nyári tanszünet ideje alatt naponta új járat közlekedik Sopron – Sárvár – Balatongyörök – Keszthely – Fonyód útvonalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában