Kiemelkedő munkájáért

2023.07.11. 12:00

Ferenc pápa áldását kapta meg Annuska

Pénzes Tiborné Annuska pápai áldást kapott a szentgotthárdi Barokk Templomért Alapítványnál végzett mintegy negyed százados kiemelkedő munkájáért.

Tóth Judit

Bodorkós Imre plébános adta át a pergament Annuskának

Forrás: VN

A szentgotthárdi Nagyboldogasszony-plébániatemplom felújítása több évtizedes munka volt. A kormányzati, önkormányzati támogatások mellett magánszemélyek, cégek, vállalkozások adományai is nagy jelentőséggel bírtak a templom külső és belső felújítását célzó beruházás során. Ezeket az adományokat főként a Barokk Templomért Alapítvány kezelte, a civil szervezeten keresztül jutott el a támogatás a megfelelő helyre. Ebben 25 éve kiemelkedő szerepe van Pénzes Tiborné Annuskának, aki nagy lelkesedéssel, szakértelemmel és kellő határozottsággal végzi munkáját. A kuratóriumi és alapító tagok kezdeményezték az alapítvány elnökénél, hogy a negyedszázados szolgálatért sajátos módon mondjanak köszönetet az asszonynak. Ferenc pápa áldását kérték és kapták meg a nemes szolgálatra, az áldás gyönyörű pergamenjét a vasárnapi szentmise után Bodorkós Imre plébános adta át Annuskának, amelyet a hívek is örömmel fogadtak. A Barokk Templomért Alapítvány elnyerte Szentgotthárd városától az év civil szervezete elismerést is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában