Helyi közélet

2023.07.05. 16:11

Helyreigazítás a »Porhintés a favédelmi terv? - Kikértük a szombathelyi városházáról, miután több mint 100 fát kivágtak« című cikk miatt

vaol.hu

A 2022. november 17-én „Porhintés a favédelmi terv? - Kikértük a szombathelyi városházáról, miután több mint 100 fát kivágtak" címmel megjelent cikkben azt a valós tényt, hogy a szombathelyi önkormányzat az egykori Szabadidőközpont és az újonnan épülő lakónegyed közötti terület eladására kiírt pályázat elbírálása során az egyik cég pályázatában kifogásolta egyes ingatlanok esetében a favédelmi terv hiányát, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy kizárólag ez volt a pályázat eredménytelenségének oka. A valóság ezzel szemben az, hogy az eredménytelen pályázatot benyújtó cég által benyújtott pályázati anyagban az önkormányzat több ponton is észlelt hiányosságokat, a favédelmi terv hiánya ezek közül csak az egyik volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában