Helyi közélet

2023.07.25. 13:00

KMKK: kemencés és zenés

Korábban beszámoltunk róla, nagy sikerrel pörögnek a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár táborai. A szervezők nem feledkeztek meg az idősebb korosztály szórakoztatásáról sem: júliusra és augusztusra is kínálnak zenés, kikapcsolódós programot.

Vaol.hu

Július 29-én, szombaton 20 órakor nyit a KMKK Zenés Terasz: a nyáresti nosztalgiazenét a Syrius Shadows Band zenekar szolgáltatja, a tervek szerint egészen 22 óráig – a szervezők természetesen gondoskodtak a frissítők beszerzési lehetőségéről is. 

Rá három hétre, augusztus 20-án – az államalapítás és az új kenyér ünnepéhez is kapcsolódva – kemencés ételek kóstolójára várják az érdeklődőket a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár épülete előtti térre. 

A finom falatok mellé kellemes zene is dukál: a szabadtéri színpadon 15.30 órától fellép Illés Gabriella és Krasznai Tamás, 16.30 órától KvintOperett lesz, 18 órától pedig Tóth Tündével folytatódik a mulatság. Este 7 órától a latin dallamoké lesz a főszerep Kim Serrano jóvoltából, majd éjfélig DJ Gaben szolgáltatja a talpalávalót. Kóstolójegyek pedig a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár recepcióján válthatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában