Jótékonysági piknik

2023.07.03. 12:30

Siker koronázta a herényi összefogást: másfélmillió forint gyűlt össze a játszótérre

Eddig másfélmillió forint gyűlt össze a Tulipán utcai játszótér fejlesztésére rendezett jótékonysági piknik jóvoltából.

Tömböly Ágnes

Eredményesen fogtak össze a Tulipán utcai játszótér fejlesztéséért

Forrás: VN/Facebook

Mint arról korábban írtunk: több, mint tíz herényi anyuka kezdeményezésére rendeztek múlt pénteken jótékonysági pikniket. A Tulipán utcai játszótér bővítéséért fogtak össze a környéken lakók. Több céget és helyi kertészetet is megszólítottak: rengetegen álltak a kezdeményezés mögé. Palacsinta, aprósütemények sora, gulyás, ugrálóvár, mentőautó- és tűzoltóautóbemutató, arcfestés is várta a kilátogatókat. Egy emberként mozdult meg a herényi közösség, az összefogást pedig siker koronázta: egymillió forint gyűlt össze adományokból - tájékoztatott közösségi oldalán Horváth Gábor, a városrész önkormányzati képviselője.

"Közszereplőként fontos számomra a társadalmi szerepvállalás, a fizetésemből 500 ezer forinttal járulok hozzá mérleghinta, asztal és padok beszerzéséhez. A következő időszakban egyeztetések kezdődnek a városi főkertésszel, a Szompark vezetésével és a játszótéri eszközök forgalmazóival. Az itt élők társadalmi munkája fogja segíteni a megvalósuló fejlesztéseket. A herényiek közössége ismét bizonyított" - írta bejegyzésében Horváth Gábor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában