Ezt jó, ha tudod!

2023.08.18. 11:21

Autósok figyelem! - Teljesen lezárják az Őriszentpéter és Szalafő-Pityerszer közötti útszakaszt

A Magyar Falu Program keretében burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 7455-ös Őriszentpéter-Máriaújfalu összekötő úton Őriszentpéter és Szalafő-Pityerszer települések között. A munkálatok várhatóan augusztus 21- 24. között, reggel 7 és délután 16 óra között zajlanak, melynek idejére teljes útlezárást vezetnek be a szakemberek, ezért terelőúton lehet közlekedni. A megadott időszakon kívül a munkaterületen félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben, jelzőlámpás irányítással.

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik majd a munkavégzés, de forgalombiztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. A megkülönböztető jelzést használó járművek, illetve a Volánbusz járművei a munkaterületen át tudnak haladni.  Aki viszont Szalafő-Pityerszert Szalafőn át szeretné megközelíteni, azoknak az Őriszentpéter-Kondorfa-Csörötnek-Máriaújfalu-Farkasfa-Szalafő-Pityerszer útvonal áll rendelkezésre.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában