Ezt jó, ha tudod!

2023.08.02. 09:09

Lomtalanítás Táplánszentkereszten: ne legyen díjtartozása és regisztráljon!

A táplánszentkereszti önkormányzat honlapján osztották meg a Szova NZrt. tájékoztatóját: bejelentéses rendszerben viszik el a limlomokat várhatóan szeptember közepén a faluban. Nem vehet részt a lomtalanításban az, akinek díjtartozása van a cég felé.

Vaol.hu

Forrás: Illusztráció!

Fotó: Frank Yvette

Augusztus 14. és 20. között kell regisztrálniuk azoknak, akik megszabadulnának feleslegessé vált holmijaiktól Táplánszentkereszten - tudtuk meg a falu honlapján megosztott közleményből. A lomtalanítást végző Szova Nzrt. tájékoztatójában felhívja a figyelmet: a bejelentéses lomtalanítási rendszerben azok a lakóingatlan tulajdonosok vehetnek részt, akik érvényes szerződéssel rendelkeznek a kommunális hulladékszállításra és nincs díjtartozásuk. 

A regisztráció a cég honlapján található űrlapon http://www.szova.hu/Lomtalanitas4.html keresztül, vagy emailben ([email protected]), vagy pedig telefonon (36 20 229-3154-es telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig) történhet. Azok, akik a megadott időszakban nem jelzik kérelmüket a Szova NZrt. felé, kimaradnak a lomtalanításból. 

A regisztráció után az érintettek tájékoztatást kapnak a limlomok elszállításának pontos időpontjáról: az várhatóan szeptember 11. és 15. között történik majd. További részletek Táplánszentkereszt honlapján érhetők el. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában