Tanácsadás

2023.08.19. 11:46

Magyar-osztrák nyugdíjtanácsadó napot tartanak Szombathelyen – mutatjuk a részleteket

A Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt osztrák nyugdíjbiztosítási szerv magyar–osztrák nyugdíjtanácsadó napot szervez Szombathelyen - tájékoztatott a Vas Vármegyei Kormányhivatal.

A rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak alkalmazottként vagy vállalkozóként, vagy egyéb jogcím (pl. gyermeknevelés) alapján szereztek magyar és osztrák nyugdíjjogosultságot. 

A tanácsadó napon egy időben lesz jelen Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt képviselője, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és az osztrák nyugdíjjogosultság feltételeiről és az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről. 

Időpont: 2023. szeptember 6. (szerda); 9:00-16:00 óra között 

Helyszín: 9700 Szombathely, Kőszegi u. 36-40.; Vas Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály 

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, ezt a +36 1 2708108-as telefonszámon, vagy a [email protected] elektronikus levelezési címen lehet megtenni. 

Az e-mailen keresztül érkező időpont kérést követően a Magyar Államkincstár munkatársa a pontos időpont egyeztetés miatt felveszi az érdeklődőkkel a kapcsolatot.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában