Erőfeszítések után szórakozás

2023.08.17. 21:15

Megnyitotta kapuit az Alterába Fesztivál Körmenden: rengeteg fotón mutatjuk a csütörtöki napot

Nem kérdés, a Rábán levonuló árvíz után komoly erőfeszítéseket tettek a szervezők, hogy ezekben a napokban a felhőtlen szórakozásé lehessen a főszerep.

Vaol.hu

Fotó: Szendi Péter

Az árvíz ugyan megnehezítette a felkészülést, de megfeszített munkával időben elvégezték a karbantartási feladatokat. Hegedűs László szervező elmondta: három nap leforgása alatt mindent lefertőtlenítettek, kitisztították az épületeket és kiszolgálóhelyiségeket. Megtudtuk, a talaj még puha ugyan, de a látogatóknak nem kell sárban hallgatniuk a koncerteket, ráadásul a hét második felében száraz időt ígérnek a meteorológusok. 

Csütörtök este sokak örömére a Rózsaszín Pittbull, a Pál Utcai Fiúk és az Auróra állt színpadra. A vasárnap hajnalig tartó fesztivál tartogat még igazi zenei csemegéket: többek között olyan fellépőket hallgathatunk, mint Beton Hofi, a 30Y, az Elefánt, Sziámi, valamint éjjel Lofti Begi és Náksi Attila DJ is keveri a zenét.

 

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában