Elismerés

2023.08.24. 09:06

Pócza Antal Csepreg idei díszpolgára

Csepregen a Promenádon tartott rendezvényen Horváth Zoltán polgármester adta át a város rangos elismeréseit.

Horváth László

Fotó: Dr. Tarsoly Ádám

Csepreg díszpolgára idén Pócza Antal, a település egyik meghatározó lokálpatrióta családi vállalkozója lett. A város szolgálatáért díjban gazdasági és területfejlesztési tagozatban a 60 főt foglalkoztató Euroboard Kft. két vezetője Tájmel Antal és Tájmel Tamás, kulturális tagozatban pedig Ziembicki Erzsébet, a művelődési ház előző vezetője részesült. Polgármesteri elismerést Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Ravadich Zsolt, a Csepregi Sportegyesület vezetője, valamint Bárdics Mátyás, a civil közösségeket támogató vállalkozó kapott.  

- Örömteli számomra minden egyes olyan alkalom, amikor olyan csepregi, Csepregért dolgozó polgárok kaphatnak önkormányzati kitüntetést, akik hosszú évek, évtizedek óta önzetlenül tesznek a közért – mondta a díjak átadása után lapunknak Horváth Zoltán polgármester. - Fontosnak tartom kiemelni, hogy az elismeréseket nem osztja két kézzel a képviselő-testület, hiszen számos tagozata van a Csepreg Város szolgálatáért díjnak, mégsincsen minden tagozatban díjazott. Örülök, hogy mindig is voltak, vannak és remélem lesznek még a jövőben is sokan, akik példamutatásukkal kivívják, kivívták a város tiszteletét. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában