vaol.hu podcast
2023.08.20. 10:00
Saját malmában őrli a búzát, amit otthonában süt meg - Beszélgetés Bodorics Pállal
Horváth László
Fotó: Szendi Péter
Megírtuk, augusztus 20., az államalapítás, mellett az új kenyér ünnepe is. Főleg akkor, ha a cipó a saját termesztésű búzából, a saját malomban megőrölt lisztből készül, és az a saját kemencében sül meg. Pont úgy, ahogy ez Bodorics Pál, chernelházadamonyai gazdálkodónál történik.
Hallgassa meg a beszélgetést!
vaol.hu podcast
- Miként működik a szimfonikus zenekar? Aki válaszol: Németh Imre
- Az első dominó – Vass Péter Bexter mesél a kávéról
- Minden, amit az önvédelemről tudni lehet – Vendégünk Szabolcs Gergely oktató
- Bepillantunk a divatvilág kulisszái mögé – Rónaszéki Anna modellel beszélgettünk
vaol.hu podcast
- Miként működik a szimfonikus zenekar? Aki válaszol: Németh Imre
- Az első dominó – Vass Péter Bexter mesél a kávéról
- Minden, amit az önvédelemről tudni lehet – Vendégünk Szabolcs Gergely oktató
- Bepillantunk a divatvilág kulisszái mögé – Rónaszéki Anna modellel beszélgettünk
- KULTivátor Podcast: Ki tudja hova lett a mozaik a szombathelyi aluljáróból?
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre