Bárki beülhetett

2023.08.12. 13:55

Tuningolt autók és drift-bemutató a Joskar-Ola napokon - fotók, videó

Ötödik alkalommal rendeztek autós találkozót a szombathelyi Joskar-Ola napokon. Bárki beülhetett a driftelő kocsikba, ráadásul a jegyváltással a Dr. Bohóc Mosolyszolgálatot is támogatta.

Tömböly Ágnes

Forrás: Cseh Gábor

Gumicsikorgástól és motorbömböléstől visszhangoztak a Pázmány Péter körút tömbházai szombaton délelőtt ottjártunkkor. A Joskar-Ola napok évek óta visszatérő, színes programeleme az autóstalálkozó. Ennek részeként a buszfordulóban driftelést mutattak be ügyes sofőrök tuningolt gépkocsijukkal: a kirakott bóják körül látványosan csúsztak az autók, óriási élményt nyújtva a nézelődőknek is, gyerekeknek, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt. 

  - Maximum száz autót várunk, de itt most nem is a létszámon van a hangsúly, hanem hogy családias hangulatban, mindenki jól érezze magát - mondta el kérdésünkre Beő Péter, a rendezvény szervezője.  

A vállalkozókedvűek "jegyet válthattak", és kipróbálhatták, milyen érzés driftelő kocsiban ülni. Ezzel pedig nemcsak életre szóló élményt szerezhettek, hanem hozzájárultak a Dr. Bohóc Mosolyszolgálat számára szervezett gyűjtéshez. 

A Joskar-Ola napokon szombaton autókiállítás is várja a kilátogatókat: ízlésesen és igényesen átépített Trabantok és más autócsodák is megtekinthetők itt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában