Egyház

2023.09.17. 19:58

Árkádünnep és emlékkönyv-bemutató a felsőőri református templom 250 éves jubileumán

A Felsőőri Református Egyházközség szeptember 17-én tartja hagyományos Árkádünnepét, idén a templom felépülésének 250. évfordulója alkalmából. Az ünnepi istentiszteleten Steinbach József dunántúli püspök és Thomas Hennefeld osztrák szuperintendens is prédikál.

Vaol.hu

Az istentisztelet után a templom kertjében lesz az Árkádünnep, fellép a Felsőőri Néptáncegyüttes. Itt mutatják be az évfordulóra készült emlékkönyvet, mely a templom 250 éves történetét foglalja össze - írja a volksgruppen.orf.at.

Az emlékkönyv a korábbi kiadványok tartalmára épül, kiegészítve az azóta történt eseményekkel. A könyv segíti, hogy a látogatók betekintést nyerjenek a templom múltjába.

A jubileumi év további programokkal - koncertekkel, előadásokkal - folytatódik, és 2023 januárjában záróünnepséggel ér véget. A rendezvénysorozattal a közösség célja a múlt megünneplése mellett a jövőbe tekintés és a kapcsolatépítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában