Program

2023.09.26. 17:00

Az eső sem szegte kedvét a lelkes faluközösségnek - Szüreti bált tartottak Náraiban

Nem kedvezett az időjárás a nárai szüreti mulatságnak, ám a lelkes faluközösség nem szegte kedvét az esőcseppek látványától, rövidített útvonalon ugyan, de megtartották a felvonulást. Azt követően szüreti bált tartottak, melynek bevételét jótékony célra ajánlották fel.

Polgár Patrícia

Forrás: Szabó-Böröndy Andrea

A felvonulók rövidített útvonalon a művelődési háztól elindulva és oda visszatérve csempésztek egy kis színt a borongós őszi időjárásban a falu utcácskáira. A felvonulást Németh Tamás polgármester vezette dobszóval, őt az általános iskola tanárai és tanulói, az óvoda vezető, szülők és gyerekek követték.

A művelődési házban megtartott szüreti bálon műsort adott a Nárai Örökzöld Nyugdíjas Klub, a Nárai Dalkör pedig szüreti dalokat énekelt. Aki a felvonulás során, a házaknál kínált finomságokkal nem lakott jól, kondérban főtt csülkös babgulyással és zsíros kenyérrel csillapíthatta az étvágyát.

A bál bevételét – önkormányzati kiegészítéssel -, ami a tombolából és a vacsorából állt össze, a pornóapáti Geosits Gréta műtétjére ajánlották fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában