Pozitív eredménnyel

2023.09.08. 09:00

Elismerések, fásítás és görpark - Összeült a testület Répcelakon

Amint arról már beszámoltunk, a répcelaki önkormányzat legutóbbi ülésén megalakult a Répcelaki Értéktár Bizottság. A főbb napirendi pontok megtárgyalása előtt azonban több kedves kötelességüknek is eleget tettek a képviselők.

Polgár Patrícia

Forrás: VN

A napirendek megtárgyalásának megkezdése előtt köszöntötte a város képviselő-testülete dr. Kiss Julianna jegyzőt, aki immáron harmincöt esztendeje dolgozik a közigazgatásban. Az ülés első napirendi pontja a kiemelkedő teljesítményt nyújtó répcelaki sportolók díjazása volt. Jutalmazták a répcelaki horgászegyesület ifjú horgászát, Linter Hunort; valamint a White Tiger Rock&- Roll Club táncosait, Kovács Petrát, Kámán Rózát, Csupor Lolát, Koczor Krisztinát és Bencsik Bogit. Beszámolójában Király Annamária, a Móra Ferenc Általános Iskola igazgatója elmondta: évek óta nem látott létszámú tanuló, összesen 389 diák kezdte meg a tanévet az iskola székhelyén és uraiújfalui telephelyén. Téma volt még a városfásítási program folytatása, a tornaterem padozatának felújítása és a görpark létesítése is. Valamennyi napirendi pont megszavazása pozitív eredménnyel zárult. Utóbbi esetében az önkormányzat kérdőíves felmérést is végzett, melynek alapján a képviselők 4:2 arányban a létesítés mellett voksoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában