Helyi közélet

2023.09.05. 18:58

Holnap nyugdíjtanácsadás

A Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt osztrák nyugdíjbiztosítási szerv magyar–osztrák nyugdíjtanácsadó napot szervez Szombathelyen. Az előzetesen jelentkező ügyfelek személyre szóló nyugdíjtanácsadást kaphatnak.

Mint az a Vas Vármegyei Kormányhivatal honlapján közzétett tájékoztatóból kiderül, a rendezvényt elsősorban azoknak ajánljuk, akik az elmúlt években Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak alkalmazottként vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím (pl. gyermeknevelés) alapján szereztek magyar és osztrák nyugdíjjogosultságot. A tanácsadó napon egy időben lesz jelen Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt képviselője, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és az osztrák nyugdíjjogosultság feltételeiről és az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről – áll a felhívásban. A tanácsadó napon, szeptember 6-án, szerdán 9 és 16 óra között Szombathelyen, a Kőszegi utca 36–40. szám alatt, a Vas Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály épületében várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában