Tudnivalók

2023.09.27. 15:20

Októbertől így tart nyitva a szombathelyi uszoda

Átlagosan 20 százalékkal drágulnak a szombathelyi Fedett uszoda szolgáltatási díjai, a régi működési rend november 2-dikával állhat vissza. Mutatjuk a részleteket.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

A kazáncsere után már a próbaüzem alatt is használhatják az 50 méteres medencét az úszósportolók. Az öltözők felújítása várhatóan október végére fejeződik be, így november 2-dikától már részben megújult környezetben visszaállhat a régi működés - tudtuk meg a Vasivíz Zrt. közleményéből. Az átmeneti időszakban az öltözőhasználat miatt a fürdő vendégei továbbra is a 33 méteres medencében úszhatnak: nyitvatartási időszakban korlátozás nélkül. A szaunákat november 2-dikától nyitják meg újra a közönség előtt.

Az AVUS Vízilabda Egyesület mérkőzései idejére várható csak a 33 méteres medence lezárása: október 8-án és 29-én, továbbá október 14-én 12 óráig, utána nyitva lesz. Karbantartás és vízcsere miatt október 19. és 22. között a vendégek is az 50 méteres medencét használhatják - tudtuk meg. November 1-jével a komplexum szolgáltatási díjai átlagosan 20 százalékkal drágulnak, amivel részben fedezik a megemelkedett költségeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában