Előadás

2023.09.11. 16:01

Összehangolható-e a gazdaságfejlesztés a zöld célokkal? - Előadás az MCC-ben

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Bach Máté

Folytatódnak a Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központjának kétheti rendszerességgel szervezett nyilvános előadásai. Az őszi félév első beszélgetése, 2023. szeptember 20-án, szerdán 17 órától kezdődik. A meghívott előadók, vitapartnerek Litkei Máté az MCC Klímapolitikai Intézetének igazgatója és  Schiffer András volt országgyűlési képviselő lesznek - olvasható a Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja lapunkhoz eljuttatott tájékoztatásában.

Hogyan értékelhető a Fidesz-KDNP kormányzásának 13. évében a környezet és klímapolitika? Hogyan állunk Magyarországon a környezeti célok elérésével? Miként értékelhető az Európai Unió zöldpolitikája? Összehangolható-e a gazdaságfejlesztés a zöld célokkal? Ezekről a kérdésekről fog vitázni Litkei Máté, a Klímapolitikai Intézet igazgatója és Schiffer András ügyvéd, 2010 és 2016 között országgyűlési képviselő és a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezetője.

Mint írják, a rendezvény látogatása ingyenes, de létszámkorláttal valósul meg. A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot az alábbi regisztrációs felületen jelezzék számunkra. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudják fogadni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában