Tanfolyam

2023.09.25. 19:45

Öt autószerelő tett sikeres mestervizsgát Szombathelyen

Tavasszal hirdette meg a tanfolyamot a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a múlt hétvégén pedig már számot is adhattak tudásukról a résztvevők. Öt autószerelő szerzett mesterdiplomát.

Vaol.hu

Mesterdiplomát szereztek: Füzi Géza, Gerencsér Gábor, Németh Zsolt, Horváth Krisztián, Horváth Balázs

Forrás: Cseh Gábor

A hagyományokhoz hűen az első napon interaktív vizsgán, a másodikon a gyakorlatban kellett számot adniuk tudásukról a mesterjelölt autószerelőknek. Utóbbinak egy csepregi autótechnikai cég biztosított helyszínt, a vizsgát a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezte. A tanfolyam idején elismert szakemberektől, jól felszerelt műhelyekben sajátíthatták el a mesterfogásokat a jelentkezők. Célja, hogy egyrészt szakmai rangot adjon, másrészt közösséget és kapcsolatot építsenek általa a szakemberek. Mestervizsgára egyébként az jelentkezhet, aki meghatározott szakmai képesítéssel és az adott szakma mestervizsga-követelményében meghatározott szakmai gyakorlati idővel rendelkezik, továbbá a jelentkezés időpontjában az adott szakmában dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában