Kerékpáros program

2023.09.19. 16:56

Tovább bővült Szombathely kerékpáros úthálózata - Videó is készült a zanati bringaútról

Tömböly Ágnes

Forrás: VN

Az új zanati kerékpárúton is végig tekert Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője a keleti városrészért egyesület által szervezett kerékpáros programon. 

A hétvégi eseményről egy videó is felkerült a politikus közösségi oldalára.  

A zanati kerékpárúttal Szombathely kerékpárúthálózata tovább bővül - hívta fel a figyelmet Hende Csaba videó bejegyzésében. - El kell mondani, hogy nincs hasonló méretű város, amely ennyire kiépített belső kerékpárúthálózattal, illetve a környező települések szinte mindegyikével a várost összekötő kerékpárutakkal rendelkezne - nyilatkozta az Országgyűlés alelnöke a közzétett videófelvételben. Hende Csaba leszögezte: szorgalmazza a Szombathely és Söpte közötti kerékpárút kiépítését is.  

- Örülök, hogy Zanat önkormányzati képviselője annyira magáénak érzi ezt a fejlesztést, hogy nem győzi elmondani, hogy ő mennyi mindent tett ezért. Biztosan sokszor felszólalt. A pénzt azt én jártam ki a kormánynál: 300 millió forintot bocsátott Szombathely város rendelkezésére kifejezetten erre a célra Magyarország kormánya. Örülök, hogy ez a pénz megérkezett, ez a pénz elegendő volt és ez a pénz jó célra került felhasználásra - fogalmazott Hende Csaba. A linkre kattintva megnézheti a teljes videót. 

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában