Összejövetel

2023.10.20. 20:23

A lelkük fiatal maradt - Vidám nyugdíjasok Szombathelyen

Saját készítésű finomságokkal, verssel, bohókás szösszenettel, énekléssel és nevükhöz hűen sok mosollyal ünnepelte fennállása ötödik évfordulóját pénteken a szombathelyi Vidám Nyugdíjasok Klubja.

Vaol.hu

Ünnepi hangulatban zajlott a tegnapi találkozó

Fotó: © Cseh Gábor

A Mozgalmas életet szeretem – mondja Pék Júlia, a klub vezetője és megálmodója, aki izgalmas programok szervezésével aktivizálja a nyugdíjas korosztályt. Évente kétszer sportnapot szerveznek, több kirándulást itthon és külföldön, mozi- és színházlátogatás szerepel az eseményeik között, beöltöznek a Savaria karneválon, bálokat rendeznek, aktív résztvevői, sőt, már kétszer meg is nyerték a kiterjedt tudást igénylő Nyugdíjas Akadémikus Vetélkedőt. A klubnak jelenleg 24 tagja van, toborozni nem kell, mert önként jönnek és jelentkeznek a leendő tagok. 

Az évfordulós ünnepségen köszöntötte a jubilálókat Molnár Árpád, Vas vármegye és Szombathely MJV Nyugdíjas Szövetségének elnöke, aki megköszönte a társaság elmúlt években teljesített odaadó munkáját. Vendégül hívta a klub László Győző alpolgármestert is. Ő a klub névválasztásával kapcsolatban tetszését fejezte ki, mondván: a kor tényleg csak másodlagos, a vidámság a lényeg.. „Hisz megöregedtél, de a lelked fiatal” – olvasta fel Kiss Jenőné, Gabi néni Aranyosi Ervintől a Ha megöregedtél című verset, és Szabadfi Enikő néni asztali áldása után a vidám nyugdíjasok pezsgővel koccintottak és ünnepelték a jeles eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában