Jótékony cél

2023.10.29. 17:26

Angyalka Halloween partija a körmendi vásárcsarnokban

Ismét egy remek programnak volt a helyszíne a körmendi vásárcsarnok. Ezúttal a Halloween jegyében szervezett programot Gángó Melinda. A rendezvény jótékony célt szolgált, bevételét Hendawy Angel - vagy ahogyan mindenki ismeri, Angyalka - járássegítő terápiájára ajánlották fel.

Tóth Judit

Forrás: VN

Nagy volt a zsivaj vasárnap délután a körmendi vásárcsarnokban, több tucat gyermek érkezett szüleivel, nagyszüleivel a Halloween partira. Számos kézműves foglalkozás közül lehetett választani, volt, aki a színezésben, volt, aki a festésben lelte kedvét. Az egyik standnál folyamatosan várakoztak arcfestésre a gyerekek, máshol hajat lehetett fonatni, a 11 éves Angyalka pedig rendületlenül készítette a csillámtetkókat.  

Volt sütikóstoló, valamint könyv- és játékvásár, szuper darabok közül szemezgettek a jelenlévők. Sokan öltöttek ijesztő jelmezt, boszorkányok, csontvázak szép számmal voltak a teremben. Igazi partihangulat alakult ki, ahol most is mosoly és a segíteni akarás volt főszerepben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában