Köszöntés

2023.10.06. 10:25

Az idősek világnapján hagyományos őszköszöntőre várta a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ szépkorú gondozottjait.

Örömet szereztek az időseknek Sárváron

Polgár Patrícia

Kondora István polgármester és Barasics Katalin, a gondozási központ intézményvezetője

 Kedden ünnepeltek a gondozási központ ebédlőjében, ahol Barasics Katalin intézményvezető és Kondora István polgármester köszöntötte az időseket. Barasics Katalin elmondta: hagyomány náluk, hogy megrendezik az Idősek Hete programjait. A központban nappali ellátásban foglalkoznak idősekkel, jelenleg 58 tagjuk van, heti rendszerességgel tartanak számukra foglalkozásokat. – Fontos, hogy idősebb hozzátartozóinkra odafigyeljünk és támogassuk őket, hiszen ők ránk áldozták az életüket, felneveltek és segítenek bennünket. Így fontos, hogy mi is boldogságot hozzunk az ő életükbe – fogalmazott.

 Kondora István polgármester úgy gondolja, az idősekkel való kapcsolattartás során fontos a személyesség, hogy érezzék, odafigyelnek rájuk. Ennek érdekében az önkormányzat személyes találkozók formájában és anyagi segítséggel is támogatja az időseket. Az őszköszöntő rendezvénysorozatban az idősek hallhattak arról, hogy ne váljanak áldozattá, betekinthettek a méhészet világába, fellépők szórakoztatták őket, az utolsó napon pedig gyógytorna volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában