Esély otthon lakáspályázat

2023.10.29. 08:50

Segítik a fiatalokat Csepregen - Ülést tartott a képviselő-testület

A helyi választási bizottság tagjai letették az esküt Csepregen. A képviselők döntöttek arról is, hogy ismét kiírják az Esély otthon lakáspályázatot.

Horváth László

Forrás: Dr. Tarsoly Ádám

Kilenc napirendi pont szerepelt a csepregi képviselő-testület legutóbbi ülésén. A városban már elkezdődtek a jövő évi választásokra az előkészületek: a helyi választási bizottság tagjai letették az esküjüket. Horváth Zoltán polgármester köszönetet mondott az áldozatos munkájukért.  

A képviselők módosították a város Szervezeti és Működési Szabályzatát, miután a horvátországi Pakrác település testvérváros lett. Ezt pedig fel kellett vezetni az okiratba. A helyi építési szabályzatról szóló rendeletet is módosították. Egy korábbi terv szerint Kincsédpusztán lakópark épült volna. Az új tulajdonos inkább egy lovardát alakítana ki itt – ez indokolta a változtatást.  

Az Esély otthon keretében kettő 35 év alatti fiatal kapott lakhatási támogatást. Két éven keresztül lakbért nem, csak a rezsit kell megfizetniük. A polgármester arról is tájékoztatott, hogy a felhívást ismét kiírták, így további egy fő fiatal életkezdését tudják támogatni.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában