Ezt jó, ha tudod!

2023.10.03. 09:18

Teljes útlezárásra kell számítani - Csütörtökön indul a Sótony felé vezető út burkolatcseréje Sárváron

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, saját kivitelezésben meleg aszfaltos burkolatmegerősítéssel megújul a Sárvár bekötőút 600 méteres szakasza. A munkálatok 2023. október 5-én, csütörtökön 6:30-kor kezdődnek és várhatóan október 12-e, csütörtök 18 óráig tartanak. Ezalatt a szakemberek teljes útzárat vezetnek be az érintett szakaszon.

Illusztráció!

Forrás: MW-archív

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, meleg aszfaltos burkolatmegerősítéssel megújul a Sárvár bekötőút 600 méteres szakasza. A munkavégzés során a sótonyi kereszteződéstől a Tesco-nál lévő körforgalomig az útszakaszt teljes szélességben lezárják. Kerülni Balaton – Celldömölk irányából a 84 – 88-as főutak felé lehetséges, Sárvár irányából a Fekete híd utcát jelölik ki terelőútként. A Volánbusz és a megkülönböztető jelzést használó járművek mindkét irányból közlekedhetnek a munkaterületen.

A felújítási munkák idején a térségben hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában