Ezt jó, ha tudod!

2023.11.03. 11:00

A kedvezőtlen idő miatt a jövő hétre tolódnak a hídkarbantartási munkálatok és a forgalomkorlátozás Sárváron

A várható időjárás miatt egy héttel később, tervezetten 2023. november 13-a, hétfő reggeltől kezdik a Sárvár bekötőút két hídjának dilatációs szerkezetcseréjét a Sárvár – Sárvár-Hegyközség közötti szakaszon. A karbantartás a Sárvárhoz közeli Sárvári Rába-ártéri-hídon kezdődik a bontási munkákkal.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Sárvár Lendületben

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2023. november 6-a, hétfő reggeltől tervezték elvégezni a Sárvár bekötőút két hídjának dilatációs szerkezetének cseréjét, ez azonban a kedvezőtlen időjárás miatt tolódik. A Magyar Közút Zrt. pénteken közleményben tájékoztatta portálunkat, hogy az új időpont szerint egy héttel később, tervezetten 2023. november 13-a, hétfő reggeltől kezdik a Sárvár bekötőút két hídjának dilatációs szerkezetcseréjé. November 15-e, szerdától a Sárvár-Hegyközséghez közeli Sárvári Herpenyő-ártéri-hídon is megkezdődnek a munkálatok. A dilatációcserék miatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani mindkét hídon várhatóan 2023. december 8-ig.

 A társaság a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában