Elismerés

2023.11.30. 07:00

A Pannon Kapu Kulturális Egyesület lett az év civil szervezete

A Pannon Kapu Kulturális Egyesület idén elnyerte az Év civil szervezete díjat Szentgotthárdon. A kitüntető címmel az egyesület kiemelkedő kulturális tevékenységét ismerte el a Szentgotthárdi Civil Fórum.

Tóth Judit

A Történelmi napokat is a PKKE szervezi évről évre

Forrás: Szendi Péter

A Pannon Kapu Kulturális Egyesület elődleges célja, hogy gazdagítsa és fejlessze Szentgotthárd város kulturális életét. Az évek során számos programot és rendezvényt szervezett, ezek sokaknak nyújtottak élményeket és szórakozást. Az egyesület kiemelkedő munkát végzett a helyi tehetségek támogatásában, emellett tevékenységi körébe tartozik az amatőr színjátszás is.

Az egyesület tagjai elkötelezettek a közösségépítésben, rendszeresen szerveznek közösségi eseményeket, ahol a város lakói találkozhatnak és megismerhetik egymás munkáját és érdeklődési körét. 

-Az Év civil szervezete díj elnyerése nagy elismerést és megtiszteltetést jelent a Pannon Kapu Kulturális Egyesület számára. A díj további motivációt ad az egyesület tagjainak, hogy folytassák az elkezdett munkát és továbbra is gazdagítsák Szentgotthárd város kulturális életét - mondta az elismerés kapcsán Hrabovszky-Orth Katinka egyesületi elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában