Helyi közélet

2023.11.10. 09:00

Cserélik a hídelemeket, lezárják az utat Sárváron

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, fontos és régóta várt beruházás valósult meg Sárváron október elején, amikor is elkészült a Tesco-körforgalomtól Sótony felé vezető út burkolatcseréje. A munkálatokhoz kapcsolódóan hétfőtől az úton található hidak dilatációs elemeit cserélik, útlezárásra kell számítani.

Vaol.hu

Az eredeti tervek szerint a szakemberek a bekötőút két hídjának dilatációs szerkezetét november 6-a, hétfő reggeltől cserélték volna, ám akkor, a várható időjárás miatt egy héttel későbbre, november 13-a, hétfő reggelre halasztották a munkálatok megkezdését. Amint az a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatásából kiderül: a karbantartás a Sárvárhoz közeli Sárvári Rába-ártéri-hídon kezdődik a bontási munkákkal. November 15-e, szerdától pedig a Sárvár-Hegyközséghez közeli Sárvári Herpenyő-ártéri-hídon is megkezdődnek a munkálatok. A dilatációcserék miatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani mindkét hídon. A kezdési időpont megváltozása várhatóan a munkálatok befejezési idejére nem lesz hatással, a közútkezelő előzetes kalkulációja szerint december 8., péntekig befejezik a karbantartást. A társaság a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában