Labdarúgás

2023.11.30. 12:20

Első válogatott meccsén gólt lőtt a Haladás Viktória futballistája

A Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának játékosa, Novák Luca első U19-es válogatott mérkőzésén gólt szerzett.

Pum András

A három szombathelyi válogatott. Balról: Novák Luca, Pintér Tekla, Németh Adél

Forrás: Haladás Viktória

A Szarvas Alexandra szövetségi kapitány vezette női U19-es labdarúgó-válogatott Gyirmóton Csehország ellen vívott felkészülési mérkőzést. A magyar csapat az Ascher – László, Németh A., Kovács A. (Fehértói, 38.), Tuza (Pintér, 62.) – Harmat, Sinka (Nagy L., 62.), Vincze – Szarvas (Murár, 62.), Novák (Sipőcz, 83.), Petrovics összeállításban szerepel. A magyarok 60 percig jól tartották magukat, ezt követően viszont szétestek, így a csehek 1-1-es félidőt követően végül 3-1-re nyertek. A Haladás Viktória futballistái közül Németh Adél végigjátszott a mérkőzést, Novák Luca – szintén kezdőként – 83 percet töltött a pályán, míg Pintér Tekla a 62. percben állt be. A magyar együttes gólját az élete első U19-es válogatott meccsét játszó szombathelyi Novák Luca szerezte a 32. percben.

A két csapat szombaton 12 órakor ismét megmérkőzik egymással a gyirmóti Alcufer Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában