Információ

2023.11.02. 14:47

Ezt jó, ha tudod! Hídkarbantartási munkák miatt lesz forgalomkorlátozás Sárváron

A Sárvár bekötőút két hídjának dilatációs szerkezetét cserélik a szakemberek a Sárvár – Sárvár-Hegyközség közötti szakaszon 2023. november 6-a, hétfő reggeltől. A karbantartás hétfőn a Sárvárhoz közeli Sárvári Rába-ártéri-hídon kezdődik a bontási munkákkal.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: MW-archív

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy november 8-a, szerdától a Sárvár-Hegyközséghez közeli Sárvári Herpenyő-ártéri-hídon is megkezdődnek a munkálatok. A dilatációcserék miatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani mindkét hídon várhatóan 2023. december 8-ig.

 A társaság a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában