Tompaládony

2023.11.07. 07:00

Idős és gyerek - Idén hozzájuk előbb érkezik a Mikulás

A tervek szerint december első szombatján tartják a nyugdíjasok köszöntését és a közmeghallgatást. Kora este megérkezik a Mikulás.

Vaol.hu

Molnár Ildikó polgármester és Bertháné Rózsa Erzsébet

Fotó: Unger Tamás

Molnár Ildikó, Tompaládony polgármestere a napokban kezdte el meghívni a helyieket a nyugdíjasok köszöntésére. A friss nyugdíjas Bertháné Rózsa Erzsébet biztosan ott lesz a találkozón. A faluvezetővel közösen azt gondolják, jólesik összejönni, beszélgetni, nosztalgiázni.

 – Ugyanezen a napon lesz a közmeghallgatás is, amikor ismertetem az elmúlt időszak fontosabb történéseit, a jövő terveit – mondta Molnár Ildikó. – A nap zárásaként, a gyerekek nagy örömére, megérkezik a Mikulás.

 A polgármester beszámolt arról is, hogy a település határában lévő, egykor önkormányzati tulajdonú területet Ferenczi Balázs répceszentgyörgyi vállalkozó teljesen rendbe tette. Miután megvásárolta az ingatlant, halastavat alakított ki rajta, a mellette lévő részt fásította. A jövőben gondozott lesz az egykoron illegális hulladéklerakónak is használt hektárnyi terület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában