Helyi közélet

2023.11.02. 18:39

Készülnek a választásra Sárváron

Megtartotta alakuló ülését a Helyi Választási Bizottság, ezzel elkezdődtek a 2024. június 9-én tartandó európai parlamenti és önkormányzati választás előkészületei.

Vaol.hu

A bizottság tagjai Balkáné Magyar Valéria, dr. Komáromi László, dr. Markovics Zsuzsanna, póttagként dr. Tóth Esztert és Hevér Mihálynét választották meg. A tagok október 27-én esküt tettek Kondora István polgármester előtt, majd megtartották alakuló ülésüket, amelyen dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző, a Helyi Választási Iroda vezetője is részt vett. A tagok dr. Komáromi Lászlót választották meg elnöküknek. 

– A választási bizottság a jogszabályoknak megfelelően előkészíti a választást, majd felügyeli annak lebonyolítását. Az önkormányzati választás kapcsán remélem, hogy a jelöltek versenytársként tekintenek egymásra és jogszabályok, valamint a fair play szellemében küzdenek a szavazatokért – fogalmazott dr. Komáromi László, a Sárvári Helyi Választási Bizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában