vaol.hu podcast

2023.11.10. 09:28

Ne féljünk a konfitálástól! - Vidos Máriót kérdeztük

Tersztyánszky Krisztina

Milyen műveletek előzik meg, hogy a Márton-napi libasült az asztalunkra kerüljön? Vidos Máriót kérdeztük. A mesterszakács beszélgetésünkben kitér a libacomb és -mell beszerzési forrásaira, csakúgy, mint az előkészítés és a sütés folyamatára. Részletes útmutatót kapunk arról, hogyan történik a konfitálás – érdemes kipróbálni, mivel ezzel a módszerrel sokkal zamatosabb és omlósabb lesz a libapecsenye. Kitérünk a ludaskása és a májpástétom elkészítésének módozataira is. Hallgassa meg gasztronómiai podcast adásunkat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában