vaol.hu podcast
2023.11.10. 09:28
Ne féljünk a konfitálástól! - Vidos Máriót kérdeztük
Tersztyánszky Krisztina
Milyen műveletek előzik meg, hogy a Márton-napi libasült az asztalunkra kerüljön? Vidos Máriót kérdeztük. A mesterszakács beszélgetésünkben kitér a libacomb és -mell beszerzési forrásaira, csakúgy, mint az előkészítés és a sütés folyamatára. Részletes útmutatót kapunk arról, hogyan történik a konfitálás – érdemes kipróbálni, mivel ezzel a módszerrel sokkal zamatosabb és omlósabb lesz a libapecsenye. Kitérünk a ludaskása és a májpástétom elkészítésének módozataira is. Hallgassa meg gasztronómiai podcast adásunkat!
vaol.hu podcast
- Minden, amit az önvédelemről tudni lehet – Vendégünk Szabolcs Gergely oktató
- Bepillantunk a divatvilág kulisszái mögé – Rónaszéki Anna modellel beszélgettünk
- KULTivátor Podcast: Ki tudja hova lett a mozaik a szombathelyi aluljáróból?
- Vendégünk Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho frontembere
vaol.hu podcast
- Minden, amit az önvédelemről tudni lehet – Vendégünk Szabolcs Gergely oktató
- Bepillantunk a divatvilág kulisszái mögé – Rónaszéki Anna modellel beszélgettünk
- KULTivátor Podcast: Ki tudja hova lett a mozaik a szombathelyi aluljáróból?
- Vendégünk Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho frontembere
- Szinte minden, amit a munkahelyi asztrológiáról tudni érdemes - Vendégünk Balogh Ildikó önismereti asztrológus
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre