Tűzesetek

2023.11.13. 14:35

Tető- és konyhatűzhöz kaptak riasztást a vasi tűzoltók a hétvégén

Két tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Vaol.hu

Kémény mellett gyulladt ki pénteken este egy nyaraló tetőszerkezete a zsennyei, Horgásztanyák utcában. A sárvári hivatásos tűzoltók a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral a tüzet megfékezték, majd eloltották. Az egységek az oltást követően kéziszerszámokkal a tetőszerkezetet megbontották, a galériát hőkamerával átvizsgálták - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Elektromos főzőlapon felejtett étel gyulladt meg tegnap délelőtt Egyházasfalun, az Ady Endre utca egyik családi házának konyhájában. A lángok a páraelszívóban lerakódott zsiradékot is meggyújtották, majd a bútorokra is átterjedtek. A csepregi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a ház lakója egy porral oltó készülékkel eloltotta a tüzet. Az egység hőkamerával átvizsgálta a konyhát és átszellőztette az ingatlant. A tűzeset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában