Ajándékok

2023.12.14. 12:59

Csillagok, harangok, toboz-mécsestartók a szociális intézmény lakóinak

A Vasi Ifjúságért Egyesület Huncut Klubjának tagjai hagyományosan saját készítésű tárgyakkal ajándékozták meg az Ezüsthíd Integrált Szociális Intézmény Vas Vármegye lakóit.

Tóth Katalin

Forrás: Tóth Kata

Fonaltechnikával készült, angyalt ábrázoló és quilling, azaz papírcsík-technikával gyártott, többnyire gyertyát formázó kinyitható képeslapok, ezenkívül mutatós quilling-karácsonyfadíszek – csillagok és harangok – sorakoztak szép rendben a díszdobozokban. A képeslapokra kedves üzeneteket, karácsonyi jókívánságokat írtak a gyerekek. 

Toboz-mécsestartókat és fenyőágakkal dekorált, kicsi cserépben elhelyezett asztaldíszeket is vittek ajándékba az egyesület képviselői. Mint megtudtuk, négy szombaton gyűltek össze a Huncut Klubhoz tartozó családok, együtt alkottak, hogy karácsony közeledtével meg tudják lepni az idős embereket. A 130 ajándékot Czitkovics Tünde vezető ápoló és Tóthné Fiegler Andrea mentálhigiénés csoportvezető vette át csütörtök délelőtt Borsos-Lajos Krisztinától. A lakók nevében Horváth Ernőné Éva és Micsonai Gábor mondtak hálás köszönetet és kívántak kellemes karácsonyt az egyesületi tagoknak.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában