Közösség

2023.12.15. 14:40

Évadzáró civil vacsorát tartottak Sárváron

Civil vacsorára hívta Sárvár Város Önkormányzata a városban működő civil szervezetek képviselőit . A hagyományos évzáró rendezvényen közel 70 civil szervezet képviselője vett részt a Sárvár Aréna emeleti kávézójában.

Vaol.hu

Forrás: Kondora István közösségi oldala

Köszönetet mondtam a civil szervezetek 2023. évi munkájáért - olvasható Kondora István polgármester bejegyzésében. - A helyi civileknek fontos szerepe van a város közösségi életének alakításában. Ebben az évben jutottunk el oda, hogy lett egy majdnem teljes évünk, amely városi szinten és az egyesületek szintjén is elkezdett működni, abban „régi kerékvágásban”, amiben a járvány és a háború előtt. Eljutottunk oda, hogy a viszonylagos egyensúly végre helyreállt, és mindenki éli a maga életét, és ha erre igénye van, akkor meg is mutatja magát vagy kulturális vagy sporteseményen Sárvár közönségének.

A polgármester mindenkinek áldott karácsonyt és boldog új esztendőt kívánt 2024-re, jövőre folytatjuk a közös munkát!

A polgármesteri köszöntő után vacsora és kötetlen beszélgetés kezdődött, végre volt alkalma a civil szervezetek képviselőinek, hogy tapasztalatot cseréljenek egymással, felidézzék 2023-as élményeiket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában