Elismerés

2023.12.18. 11:52

„Horgászatért Érdemérem” kitüntetést kapott Laki László

Budapesten tartotta évzáró Választmányi ülését a Magyar Országos Horgász Szövetség, melyen a MOHOSZ Elnöksége a több évtizedes horgászszervezeti tevékenysége elismeréseként „Horgászatért Érdemérem” kitüntetést adományozott Laki Lászlónak, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége alelnökének, a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület elnökének.

Vaol.hu

Forrás: VN

A díjátadáson jelen volt Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke és Puskás Norbert ügyvezető elnöke. A kitüntetés átadása előtt Dr. Dérer István a MOHOSZ elnökhelyettese a következő méltatást mondta el, majd ezt követően Dr. Szűcs Lajos a MOHOSZ elnöke adta át az elismerést Laki Lászlónak.  

 Elhangzott: Laki László a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület tagja 1982 óta. Az egyesületében és a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége szervezeti életében is aktívan részt vett és vesz a mai napig különböző tisztségekben, önkéntes feladatokban. 2002-től - immáron 21 éve - tölti be a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület elnöki tisztségét. 2003-tól jelenleg is a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége alelnöke, az idei évben az ötödik ciklusát kezdte meg Szövetségi tisztségviselőként. A horgászszervezeti pályája mellett aktívan részt vesz a hal gasztronómia népszerűsítésében. Kezdetektől oszlopos tagja csapatával a Pinka-völgyi Halas Napnak és a vármegyében is számos civil rendezvényen készítenek kiváló halételeket. Vasváron és a vármegyében minden olyan horgász közösségi programot támogat, kezdeményez, mely a horgászat közösségi és civil jellegét erősíti a mai rohanó világban. A horgászat mellett szenvedélye a fotózás és a vadászat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában