Advent és jótékonyság

2023.12.09. 07:58

Karácsonyra hangolt a kőszegi Csók-zsúr

Teával és forralt borral, no meg saját készítésű kocsonyával, töltött káposztával, zsíros kenyérrel és süteményekkel készültek a Csók István Művészkör Egyesület tagjai és barátaik pénteken.

Tóth Katalin

Forrás: Terülj asztalkám a Fő téri hotel előtt

Fotó: Ohr Tibor

 


 

Jótékony célt szolgált az Írottkő hotel előttiCsók-zsúr: Gyöngyösfaluban élő tagtársuk, Imre Lilla leukémiával küzdő kisfia, Iván gyógyításához járul hozzá a befolyt összeg. A hangulatos karácsonyváró összejövetelen az Artrakció Együttes zenélt. Szombaton 16 órakor pedig ünnepibe öltözik és benépesül a Fő téri hotel: hagyományos adventi jótékonysági tárlatának megnyitójára és képárverésére várja az egyesület a közönséget. A kiállításon Básthy Béla polgármester és Palcsó Julianna elnök mond köszöntőt.

 Közreműködik Gráf Györgyi zongorán, Soskó András énekel, Lipi Tamás nagybőgőn, fellép tanítványa, Leszkóczy Igor és kőszegi versmondók is. A kiállító művészek: Bezzegh Edit, Domsa Károly, Gódor József, Csamáriné S. Katalin, Imre Lilla, Kardos Tamás, Lakéziné Illés Beáta, Palcsó Julianna, Szabadfi Marianna és Tölgyesi Ildikó. Az aukción befolyt teljes összeget Iván gyógyulására ajánlja fel az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában