Megérkezett a Mikulás is

2023.12.03. 13:38

Kivilágított traktorokkal vonultak fel Bajánsenyén - fotók, videó

Rendkívüli programot szerveztek az őrségi kistelepülésen, kivilágítottak traktorokkal vonultak fel, majd megérkezett a Mikulás is.

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

A központi buszfordulónál gyülekeztek a traktorosok, többségében helyiek, két bátor fiatalember, Kovács Levente és Bundics Martin pedig a szomszédos Zala vármegyéből, Lentiből ruccant át a programra. Esőben indultak, hóban érkeztek meg Bajánsenyére, az alig harminc kilométert bőven több, mint egy óra alatt tudták megtenni.

Forrás: Szendi Péter

Bagó Barbara főszervezőnek számos segítője volt, így borítékolni lehetett az ünnepváró rendezvény sikerét, ami jótékony célt is szolgált: két helyi személy gyógyulásának megsegítésére gyűjtöttek adományokat. A traktoros felvonulás után a gyerekek nagy örömére megérkezett a Mikulás, majd mindenféle finom étel, valamint forralt bor és tea várta a vendégsereget. Az adventi koszorún az első gyertyát Györke Gyula polgármester gyújtotta meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában