Köszönet

2023.12.19. 14:27

Közös karácsonyi ebédre hívta a közfoglalkoztatott ügyfeleit a FÉHE - fotók

Közös karácsonyi ebédre hívta a közfoglalkoztatott ügyfeleit a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. kedden. Ismét bebizonyosodott: karácsony előtt megnyílnak a szívek.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: © Cseh Gábor

A lakosság mellett hivatalok dolgozói, vállalkozások, cégek is csatlakoztak a FÉHE Kft. Által meghirdetett karácsonyi ajándék gyűjtő akcióhoz. A keddi ebédre mintegy hatvanan voltak hivatalosak, számukra személyre szóló csomagok is készültek az adományokból. - Kollégáim napok óta az ajándékok összeállításán dolgoztak. Többek között tisztálkodószer, tartós élelmiszer, édesség, szaloncukor került a csomagokba. Olyan termékek, amelyeket jövedelmükből nem tudnak megvenni, hatalmas segítség ez ügyfeleinknek - sorolta Németh Klára ügyvezető elnök. Hozzátette: legalább ilyen fontosnak tartja azt is, hogy a finom falatok mellett jutott idő közös beszélgetésre, együttlétre.  

A belügyminisztérium díjjal ismerte el azt az innovatív munkát, amely a FÉHE Kft-n belül zajlik, az ezzel járó pénzösszegből a szociális tűzifa szállítására alkalmas gépjárművet vásárolnak - tudtuk meg a Huszár úti központban rendezett programon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában