Gólyabál

2023.12.08. 13:44

Megtartotta idei gólyabálját az ELTE SEK, de ezúttal nem csak az önfeledt szórakozásról szólt - fotók

Az ELTE szombathelyi képzésein tanuló hallgatókat nem kell győzködni, ha segítésről van szó.

Gáspár Eszter

Forrás: Cseh Gábor

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ a hallgatói önkormányzat szervezésében idén is megtartotta ilyenkor esedékes gólyabálját. A rendezvény helyszíne a szombathelyi Haladás VIP-terme volt, ahol ezúttal nem kizárólag az önfeledt szórakozásról szólt az este.

Makrai Csaba, az ELTE BDPK képviseletének koordinátorától megtudtuk, hogy nagyon nagy volt az érdeklődés, minden jegy elkelt az idei bálra.

A SEK hökösei az eddigi évekhez hasonlóan, így most is Gólyabálon eladott tombolákból származó bevételt pedig jótékony célra ajánlják fel.

Lenkai Nóra rektor biztos nyitóbeszédében kiemelte, mennyire fontosnak tartja, hogy minden évben adakozzanak, és elismerését fejezte ki az ELTE diákjainak. Tavaly az Alpokalja– a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára gyűjtöttünk, idén a PontMás Vas Megyei Autista Gyermekekért Alapítványnak juttatjuk el a tombolával befolyt összeget.

Lenkai Nóra nyitotta meg a gólyabált
Fotó: Cseh Gábor

A gólyabál végén közel 300.000 forint adomány gyűlt össze, amit hallgatók és a rektorhelyettes közösen adnak majd át a közeljövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában