Helyi közélet

2023.12.15. 10:37

Milliót ért a mozgás

Két sárvári iskola is egymillió forinthoz jutott a „Millió lépés az iskoládért” országos program őszi fordulójának eredményeként.

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

 

A program őszi fordulójában a sárvári iskolák ismét nagyon jól teljesítettek. 2325 oktatási intézmény közül a TOP10-be kerültek be a Nádasdy és a Szent László iskola is. 

Az eredménylista szerint országosan a 8., Vasban pedig első helyen végzett a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola 650 résztvevővel, 75.81 kékkörel. Országos 10. és vasi második a Szent László Katolikus Általános Iskola lett 527 résztvevővel és 69.22 kékkörrel. A tavaszi fordulóban országos 3. helyezett volt a Szent László iskola, a Nádasdy iskola pedig tavasszal is a 8. helyen végzett.

Tegnap tartották a résztvevők között azt a sorsolást, amelyen 100 iskola juthatott 1-1 millió forinthoz, melyet sportszervásárlásra tudnak majd fordítani. Mind a Nádasdy, mind a Szent László iskola szerencsésnek is mondhatja magát, hiszen nyertek 1-1 millió forintot. 

A Gárdonyi iskola a tavaszi fordulóban nyert 1 millió forintot.

A megyében egyéb sikerek is születtek. A püspökmolnári Prinz Gyula Általános Iskola és a szombathelyi Oladi Általános Iskola egy-egy kültéri pingpongasztalt nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában