vaol.hu podcast

2023.12.03. 12:19

Podcast: Varga Ádám, a Mészáros Cukrászda vezető cukrásza lerántja a leplet: hogyan legyenek tökéletesek a karácsonyi sütemények?

Házi süti nélkül nincs karácsony. Előkészíteni, gyúrni, kenni, tölteni, vagy szaggatni legalább akkora élmény, mint belépni az édes illatokban úszó lakásba, vagy rájárni a magukat kellető finomságokra.

Gáspár Eszter

Forrás: VN

A hibátlan bejglitől a tökéletes vaníliás kifliig kalauzoljuk önöket Varga Ádám, a Mészáros Cukrászda vezető cukrásza segítségével. Bevált és kipróbált trükköket, fortélyokat árult el nekünk.

Elhoztuk Önöknek a top 7 ünnepi édességet, ami nem hiányozhat a karácsonyi asztalról. Ádám részletesen elárulja, hogy mire kell odafigyelni, olyan pontossággal, amit a receptkönyvekben nem írnak. Megtudjuk, hogyan készül a tökéletes bejgli. Mitől nem reped meg? Hogyan lesz gyönyörűen fényes?

Podcastünkben a babkáról, a flódniról, a gyümölcskenyérről, a zserbóról, a vaníliás kifliről és az elmaradhatatlan linzerekről is beszélgetünk, sőt a légiesen könnyű habcsók titkát is felfedi nekünk a cukrász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában